Fiat Panda: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Wie kan mij vertellen of het veel/lastig werk is om het stuurkolom te vervangen en hoe het beste uit te voeren van panda,deze werkt af en toe niet meer.
gr.Marco

ejawillemse

Geplaatst door ejawillemse (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

WAt is het probleem? Je stuurkolom of je stuurbekrachtiging? Welke wil je vervangen.?

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

ejawillemse van Problemcar heeft je een bericht gestuurd. Je kunt hem of haar beantwoorden door op deze e-mail te reageren.

-----------------------------------------------------------------------

de stuurbekrachtiging valt soms uit,ze zeggen dat dan de stuurkolom in geheel beter vervangen kan worden.

gr.marco




Beste ejawillemse;
"ze zeggen", dan neem ik aan dat je er een deskundige naar hebt laten kijken. Laat ´ze´ dan ook vertellen waarom dit zo is? Hij/ zij heeft hier een diagnose gesteld, waar natuurlijk onderzoek aan vast zit.
Zit hier een elektrische of hydraulisch stuurbekrachtiging op?
Maar om op jouw vraag een antwoord te geven. Het is voor een handige sleutelaar met gepast gereedschap, niet lastig om dit te vervangen. Maar het is wel handig als je weet, waarom, je dit moet vervangen.

Ralf_Jensen (0) PRO, 11 jaar geleden

Hoi Ejawillemse; graag reageren met de knop "plaats hier een oplossing". en niet direct per mail. Dan kunnen andere forummers ook meelezen/ oplossingen aanreiken.



ejawillemse van Problemcar heeft je een bericht gestuurd. Je kunt hem of haar beantwoorden door op deze e-mail te reageren.

-----------------------------------------------------------------------

Hallo,ja dat is idd ijn te weten waarom,er is niet naar gekeken hoor ik heb aangegeven wat er gebeurd en daarop is verteld dat het een elektrische stuurbekrachtiging is en dat die dit soort problemen geven.
eerst nog contacten van stekkers schoongemaakt,nieuwe accu erin gezet vanwege eventuele te lage spanning,maar probleem blijft eerst aleen bij langere stukken snelweg nu gebeurt het vaker in de stad.

Zij er nog andere oplossingen?

Groet,
Marco.

Hans4040 (300) PRO, 11 jaar geleden

[quote=Ralf_Jensen]Hoi Ejawillemse; graag reageren met de knop "plaats hier een oplossing". en niet direct per mail. Dan kunnen andere forummers ook meelezen/ oplossingen aanreiken.[/quote]
Graag reageren door in het witte vlak hieronder "Antwoord direct" je bericht te plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.