Fiat Cinquecento: Start probleem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Hallo. mijn dochter heeft een cinque. Nu start hij van de ene op de andere keer niet meer. Motor draait wel rond maar slaat niet aan. Het code lampje licht maar even op als je hem op contact zet ,maar gaat ook weer uit.Zou het kunnen dat de 2 relais die, als je voor de auto staat, rechts boven zitten met een zwart kapje erop,defect zijn?
Of zijn er nog andere ideeen waarom hij niet starten wil. Groet Rob

robbie01

Geplaatst door robbie01 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

robbie01 (0), 11 jaar geleden

reails vervangen maar nog niet starten.

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

Kunnen div dingen zijn rob,van brandstofpomp tot geen/slecht vonk. Ben je lid van een pechhulpdienst? Laat die dan even kijken...

robbie01 (0), 11 jaar geleden

Maarten, hij loopt weer. Ja de wegenwacht mensen. Die had het bij het goede eind. Eerst de kop van de caburateur gehaald, stekkertje los gehaald van de injector, geen impuls. Benzineslang los gekoppeld en wel benzine. Bougies getest geen vonk. Dus hij krijgt ergens geen signaal. Wat bleek .De krukas sensor defect.Nieuwe erop gezet en hij starte meteen. En nou doet hij het weer goed. Bedankt voor het meedenken. Groetjes Rob
Kan slotje op

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.