Fiat Fiorino: Resetten check engine lampje op New fiorino op lpg

Bouwjaar: 2013, Brandstof: LPG, Motorcode: TU3

Sinds gisteren zit er lpg in onze fiorino 1360 benzine. Rijdt goed, maar vandaag ging de check engine aan, met melding laat auto nakijken. Bij onze vorige auto's op gas ging deze ook soms aan door te arm mengsel. Iemand een idee hoe je de check engine kan resetten? Bij onze Citroen Saxo kon je door het contactslot aan te zetten en een knoppencombinatie te gebruiken het lampje terug doven. Bestaat er bij Fiat ook zo iets?

Lord Talbot

Geplaatst door Lord Talbot (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Fiorino? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 10 jaar geleden

Als professional denk ik dat je eerst eens de foutcode uitleest om te zien wat er aan de hand is.
Mocht je ongefundeerde gok waar zijn en de foutmelding betreft een te arm mengsel, dan is het LPG-systeem wel heel erg verkeerd afgesteld. Dat lijkt dan nergens op.

kaleido 1 (965) PRO, 10 jaar geleden

Dus terug naar de gasboer.

Lord Talbot (0), 10 jaar geleden

Uitlezen code gaf inderdaad aan dat de motor te arm heeft gedraaid, gasinstallatie laten regelen, en nu lijkt alles opgelost..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Fiorino of stel zelf een nieuwe vraag.