Peugeot 307: radio doet het niet meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

In mijn Peugeot 307 zit een radio van VDO dayton MS 4200 met ingebouwde navigatie en cd-wisselaar. Het probleem doet zich nu voor dat ik geen radio ontvangst meer heb. Ja, alleen een regionale zender maar dan ook vrij slecht. Op de een of andere dag heeft dit probleem zich zomaar voorgedaan. Op advies van xxxx bij mij in de buurt heb ik een nieuwe antenneplug op de antennekabel gemonteerd maar dit heeft niet tot verbetering geleid. De antenne bevindt zich achter op het dak van de auto. Wat nu? Nieuwe antennekabel trekken? Ik ga er van uit dat de kabel boven het hemeltje naar achteren gaat. Is de hemel gemakkelijk te demonteren en weer te monteren? Moet dit helemaal of deels? Is het voor een particulier te doen? Kan het ook aan de radio zelf liggen?

Libero

Geplaatst door Libero (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

antoonio (0), 10 jaar geleden

ga na een gewone garage en laat er daar na kijken en trek dan je conclusie

wkhoek (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou eerst even een ander toestel aansluiten voordat je de antenne kabel bederft door er een andere plug aan te zetten.

harry4203 (315) PRO, 10 jaar geleden

tja, simpel denken is vaak moeilijk.

heijmans85 (0), 10 jaar geleden

kijk eens even of de antenne aansluiting wel goed in je radio zit en idd probeer even een andere als die het wel doet ligt het aan de radio
een hemel uitbouwen is niet in 10 min gedaan en terug zetten al helemaal niet

ps beter naar een audio specialist.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.