Citroën Jumpy: Versnellingsbak 1.9 D

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Hallo,
Hier staat een Peugeot Expert / Citroën Jumpy met een defecte versnellingsbak. Dat wil zeggen, ze heeft nog maar 4 van de 5 versnellingen.
Er naast staat een Xantia 1.9 TD met een goede bak, maar geen motor. Op het oog zijn de bakken aardig gelijk. Past de bak van de Xantia in de Jumpy en komt dit met de overbrenging een beetje uit? Beide voertuigen staan standaard op 14" wielen waarbij de banden van de Jumpy iets groter zijn.
Mogelijk is overzetten van de eindoverbrenging een optie? Graag jullie reactie. Groet Bart.

way2b

Geplaatst door way2b (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Jumpy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bieuwke (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik denk dat je eerst van beide autos de bakcode aan de hand van het chassisnummer moet opvragen.Maar eigenlijk denk ik dat je beter voor een paar honderd euro de juiste bak op de onderdelenlijn kunt kopen.Vaak is dit toch de weg met minder rare verrassingen.Succes.

firedriver (55), 10 jaar geleden

Heb het ook meegemaakt met Laguna, tandwielen van de 5 de waren foetsie, gewoon nieuwe gemonteerd, nieuwe bakolie en was ok,
Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Jumpy of stel zelf een nieuwe vraag.