Mercedes-Benz C-Klasse: Motor storring lampje Brand

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 271 946

Ik heb al lange tijd dat het lampje van het motormanagement brand. De wagen reed prima. Maar ik heb in de garage gekeken wat de storing was.Het lampje brandde op de storing dat in het deellast gebied de brandstof te reik was (code 201c-001} [P0172} en dat de computer het terug regelde.
Storing gewist, maar na twee weken lampje aan. Nog een week doorgereden, bij een ochtend start wagen loopt slecht , het lijkt op 3 cilinders. Na tien minuten herstart gedaan en de motor draaide weer goed.
Storing uitgelezen was het zelfde als de vorige keer (te rijk)
Inlaat systeem afgeperst (goed) Lucht massa (goed) Bougie's en alle vier de bobines vervangen, storing gewist. Een dag later ging het lampje weer branden.

Wie herkend dit.

mariannebui

Geplaatst door mariannebui (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 8 jaar geleden

Zou eens de lambdasonde controleren. Hebben wij wel eens gehad en soms liep die auto goed, maar soms ook vreselijk inhouden. Maar op lpg kan er ook altijd een probleem met dat systeem zijn natuurlijk.

nico010 (0) PRO, 8 jaar geleden

voor,aan de linkerkant van de motor tussen de kop en het luchtfilterhuis zit een vacuumslangetje (heel slecht te zien) deze gaat vaak stuk bij dit type motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.