Renault Espace: Afdichtplug uit distributiedeksel t.p.v. brandstofpomp.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2dci

Aan distributiezijde zit een grote ronde afdichtplug (ongeveer 63mm). Deze plug dekt als het ware de aandrijfas v.d. brandstofpomp af. Deze plug is er spontaan uit gevallen tijdens het rijden. Wie kan ons zeggen hoe dit
heeft kunnen gebeuren. Het lijkt ons het vestandigst om er een nieuwe plug in te monteren. Is hiervoor ook een speciaal montagevoorschrift ?. (P.s. de plug zit en gewoon in geperst).

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Keimpen (0) PRO, 16 jaar geleden

We hebben er een nieuwe plug in gemonteerd. Echter een paar weken later lag ook de oliepeilstok uit zijn houder. Zou er iets met de carterdruk aan de hand zijn ?.

pbs (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer of de carterontluchting niet verstopt zit.

Pallab (0) PRO, 16 jaar geleden

bij een paar motortype`s lag het aan het inlaatspruitstuk (plastic kleppendeksel) deze pakking zou lekken van je inlaattraject naar je carterventilatie dus de turbodruk loopt naar je carterventilatie..

8je (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit ging inderdaad over bepaalde serie's van de 2.2 dci. Is een mededeling van bekend bij de dealer.

Keimpen (0) PRO, 16 jaar geleden

Er was inderdaad lekkage van inlaattraject naar cartersysteem (turbodruk in carter). Pakking is vernieuwd en probleem is verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.