Peugeot 307 sw 2.0: storing uitlaatgas

Bouwjaar: 2002

De 307 gaf toen hij 4 maanden oud was de eerste storing in het display namelijk"ÜITLAATGAS STORING" vervolgens blijft het lampje van het motorblokje in het dashbord branden. Dit probleem heeft zich wel om de zoveel tijd ongeveer 15 keer voorgevallen, elke keer naar de garage nieuwe software der in maar na een tijd komt de storing melding weer terug. 5 maanden geleden heeft de dealer een nieuw injectiehuis geplaatst en het prtobleem zou over zijn,inderdaad het is 4 maanden weggebleven waarna er weer een melding kwam. Weer teruggeweest en opgelost nu naar 1 1/2 maand weer de storing terug. Ik ben het nu zat wat kan er nu nog aan gedaan worden, inruilen ?

Richard9695

Geplaatst door Richard9695 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

monteurtje7987 (0) PRO, 20 jaar geleden

ga naar je dealer terug laat ze contackt opnemen of met peugeot utrecht of met manchester die geven als advies .
om de hydrostoters te vervangen voor een ander type.
succes en ik hoor het wel

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Er zijn inderdaad nog mogelijkheden te over. De moderne auto is één brok techniek en elektronica,gecompliseerd en dus niet meer voor iedereen te begrijpen De importeur doet zijn best om via trainingen een aantal mensen bij de dealers op een hoger niveau te brengen,ze noemen dat technisch specialisten. Monteurtje is zo iemand. Misschien is het verstandig om te kijken of u bij zijn bedrijf uw auto eens grondig na kunt laten kijken.Anders kijk eens bij uw eigen dealer wie daar technisch specialist is en ga met hem in discussie, de receptie is vaak niet in staat de klacht goed over te brengen,waardoor het gevoel ontstaat dat er niet genoeg aandacht aan uw probleem geschonken wordt maar neemt u maar van mij aan dat elke ontevreden klant er één te veel is,Verder is het commercieél oplossen van een technisch probleem voor iedereen nadelig en is dus eigenlijk geen optie.En rijden er erg veel mensen tevreden met zo'n fijne SW,dus lijkt het mij dat dat bij u ook moet lukken.Succes Oldtimer.

Richard9695 (0), 20 jaar geleden

Beste Mensen,
Bedankt voor de ideen ik heb deze ook aan de dealer gemeld en deze was op de hoogte van de hydrostoters. Het probleem zat nu in de BCT klep deze gaf een storing. Storing hebben ze dr uitgehaald. Echter na een week was de storing er weer nu loopt het probleem via engeland en gaan toest vragen voor vervanging.

oldtimer (0) PRO, 20 jaar geleden

Toestemming moeten zij in Utrecht vragen. Die moeten het uiteindelijk betalen, als zij gewoon hun regio manager inschakelen lukt het via een omweg nog wel.Succes Oldtimer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.