Cadillac Fleetwood: cadillac Fleetwood 4100full inj 1983

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4100

mijn electr atenne blijf de motor van doorlopen, deze gaat alleen maar uit wanneer ik de accupool losmaak.
zou het in het relais kunnen zitten en waar zit dat.
ik heb nu de zekering verwijderd.
mvg fleetwood Theo.

FleetwoodTheo

Geplaatst door FleetwoodTheo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Fleetwood? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

je antenne krijgt geen eindmelding, dwz hij blijft de antenne omhoog duwen (of naar beneden trekken) dit zit in de antenne zelf, wss is er een contact geoxideerd, van boven af contactspray bij de antenne in laten lopen wil wel eens helpen. je kunt proberen om hem d'r uit te sleutelen, maar d'r is wat lastig bij te komen in het rechtervoorspatbord. (demonteren lukt meestal nog wel, maar weer terug montereren is een rotklus zeker alleen). Een nieuwe zal (zeker via de dealer ) prijzig worden. miss dat 1 van de usa parts leveranciers (de welbekenden) er wat voor kunnen leveren. Op de sloop kun je ook nog wel eens geluk hebben, de antenne is nl. gelijk aan die van een limousine en die zijn hier in nederland na een leven als volgauto, vaak nog even een paar jaar uitgeleefd door een studentenvereniging en dan aan de demontagespecialist afgeleverd wegens achterstallig onderhoud en onkundig gebruik.
(weet je de adressen van de parts-leveranciers niet, stuur me dan ff een mailtje, stuur ik ze jou)
suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Fleetwood of stel zelf een nieuwe vraag.