Help

Problemen met inloggen?

Stuur even een mailtje naar info@problemcar.nl, dan lossen we het voor je op. Voor spoed kun je bellen met Siem Bijman op 06-19954278.

Hoe plaats je een nieuw probleem?

Hiervoor moet je je eerst registreren en daarna inloggen.
Let op: Als je een probleem wilt toevoegen, wordt je automatisch doorgestuurd naar het juiste forum. Op het professionele forum kunnen alleen professionals problemen plaatsen en reageren op problemen.

Opties voor professionals

Je kunt bij je registratie als professional ook aangeven dat je Monteur, Garage, Specialist of Leverancier bent.
Als bedrijf kun je je organisatie-gegevens invullen en er voor kiezen of je op de landkaart vermeld wilt worden. Dit is het 1e jaar gratis. Als je helpt met het oplossen van de problemen blijft dit zo. We willen de mensen heel graag doorverwijzen naar garages en specialisten die blijk geven van betrokkenheid bij Problemcar.
Je kunt hierbij ook aangeven in welke merken je thuis bent en/of waarin je gespecialiseerd bent. Ook kun je aangeven of je vragen van mensen in jouw werkgebied via een attentiemail doorgestuurd wilt krijgen. Daarmee kun je potentiele klanten actief benaderen. Deze optie kun je ten alle tijden wijzigen.

Opties voor particulieren

Als particulier kun je vragen stellen en andere particulieren van informatie voorzien. Particulieren die veel zinvolle reacties geven kunnen na verloop van tijd ook reageren op professionele vragen. (dit ter beoordeling van de moderators).

Elke particulier krijgt de mogelijkheid om zijn vraag door te sturen naar Garages of Specialisten bij hen in de buurt. Die krijgen dan een mail met een link naar de vraag en kunnen dan vrijblijvend reageren als ze denken te kunnen helpen. Uiteraard kunnen daar, afhankelijk van het probleem, kosten aan verbonden zijn.

Van iedereen die een vraag stelt op Problemcar vragen we om ook de afloop te vermelden. Hier wordt men regelmatig op gewezen.
  • Smeets2
  • obdpartners
  • Hippored
  • smeets solutions
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer