Help

Problemen met inloggen?

Laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar info@problemcar.nl, en dan lossen wij het voor je op. Voor spoed kun je bellen naar 06-19954278 (Siem Bijman).

Hoe plaats ik een nieuw probleem?

Om een probleem te kunnen plaatsen, moet je eerst een account aanmaken. Daarna kun je inloggen en een probleem plaatsen.
Let op: op het professionele forum kunnen alleen professionals (monteurs, garages, specialisten etc.) problemen plaatsen en reageren op problemen.

Professionals en particulieren

Onder professionals verstaan wij personen actief in de autobranche zoals (oud)-monteurs, garages en specialisten.
Particulieren zijn, vanzelfsprekend, alle overige gebruikers die zich niet bedrijfsmatig met auto's bezighouden.


Opties voor professionals

Bij het registreren kun je aangevenof je een monteur, garage, specialist of leverancier bent. Bedrijven kunnen hun bedrijfsgegevens invullen en ervoor kiezen om vermeld te worden op de landkaart.

Op deze kaart kunnen gebruikers zien welke bedrijven in de buurt beschikbaar zijn, en waar ze eventueel met hun probleem terecht kunnen.


Vermeld worden op de landkaart is het 1e jaar gratis. En als je helpt met het oplossen van problemen blijft dit gratis. We willen namelijk onze bezoekers heel graag doorverwijzen naar garages en specialisten die betrokken zijn bij Problemcar.

Je kunt op de landkaart ook aangeven met welke merken je bedrijf ervaring heeft, of waar je bedrijf in gespecialiseerd is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een mail te ontvangen wanneer iemand uit je werkgebied een probleem plaatst. Hiermee kun je actief potentiƫle klanten benaderen. Deze optie kun je ten alle tijden wijzigen.

Opties voor particulieren

Op Problemcar is ook ruimte voor particulieren. Als particulier kun je vragen stellen, en andere particulieren van informatie voorzien. Particulieren die veel zinvolle reacties geven, kunnen na verloop van tijd ook reageren op het professionele deel van het forum.

Elke particulier krijgt de mogelijkheid om zijn vraag door te sturen naar garages of specialisten bij hem in de buurt. Garages of specialisten krijgen vervolgens een mail met een link naar de vraag, en kunnen daar dan vrijblijvend op reageren als ze denken dat zij kunnen helpen.

Wanneer je besluit naar een garage of specialist te gaan, kunnen daar vanzelfsprekend kosten aan verbonden zijn. Hier staat Problemcar volledig buiten.

Als je een vraag stelt, zouden wij het fijn vinden als je ook de afloop van het probleem vermeldt. Alleen zo hebben andere gebruikers iets aan het door jou geplaatste probleem.
  • OBDpartners
  • obdpartners
  • Carpardoo
  • Additievenshop Zijkant