Ideeënbus: Kenteken, chassisnummer en locatie voertuig

Allereerst mijn complimenten voor de recente vernieuwingen!
Ik heb echter nog wel een paar puntjes waarvan ik denk dat het beter kan.
De opgegeven voertuig gegevens zijn onvoldoende. Om de juiste informatie te vinden is het noodzakelijk om kenteken en chassisnummer van het voertuig te hebben.
Het zou handig zijn als daar verplichte invulvelden voor komen.
Ook vind ik het altijd handig als de topic starter zijn woonplaats vermeldt. Dat maakt het makkelijker om mensen in contact te brengen met een specialist bij hun in de buurt.

Wat mij ook nog handig lijkt is een mogelijkheid om het aantal nuttige bijdrages per persoon bij te houden en aan de hand daarvan die persoon een bepaalde 'status' te geven. Alle bijdrages zijn natuurlijk met de beste bedoelingen, maar toch kunnen we er niet omheen dat sommige mensen hele nuttige info bijdragen en andere personen minder relevante info. Door middel van een toegekende status kan de gebruiker beter bepalen met welke adviezen hij het eerst aan de slag gaat.

Voor nu zijn dit al mijn ideeën 😀

Groeten Arjen

arjenhofstra

Geplaatst door arjenhofstra (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ideeënbus Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (115) PRO, 6 jaar geleden

Top, dankje voor je bijdrage Arjen.

jeroen076 (0), 6 jaar geleden

Idd arjen . hier ben ik het helemaal mee eens . Meer info is meer en betere oplossingen

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Mijn idee ook;
Het komt nog te vaak voor dat (nieuwe) forumleden alleen maar het automerk plaatsen.
Dan begint ons antwoord al met vragen: model, bouwjaar, motorcode, etc.?
Misschien een aantal verplicht in te vullen velden ?

gr.
Hans

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Aanvulling op Hans4040 . Het chassisnummer invullen . Ik zit ook op het AMT forum en hier word dit ( bijna ) altijd vermeld wat in een snellere oplossing lijd omdat je dan nog gerichter kan zoeken . Ervaring van mijzelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ideeënbus Overig of stel zelf een nieuwe vraag.