ProblemCar

ProblemCar.nl is hét auto-technische forum met interactieve mogelijkheden en duizenden opgeloste problemen. (Gebruik vooral ook de zoekfunctie)
Iedereen kan en mag deelnemen, volledig gratis! Er zijn enkele honderden professionals actief, maar ook veel particulieren dragen hun steentje bij.

Er is altijd weer wat nieuws te beleven op Problemcar. Deze maand geven we leuke cadeau's weg aan monteurs die met hun inzet en hulp door onze leden worden gewaardeerd.

Heb je een vraag gesteld en goede tips ontvangen? Geef deze monteur dan een duimpje en wij zorgen dan namens jou voor een passende waardering.


Heb je een vraag gesteld, dan kun je deze ook doorsturen naar Monteurs, Garagebedrijven, Specialisten en Leveranciers bij jou in de buurt. Ook dit is een gratis service.

Speciale aandacht vragen we voor het terugkoppelen van informatie. Veel monteurs willen heel graag helpen, maar hebben soms wat meer informatie nodig om gerichter te kunnen helpen.

Gééf dus zoveel mogelijk informatie want aan de hand daarvan krijgen jullie de juiste tip(s) om het probleem op te lossen.

Mogelijkheden voor bedrijven:

Als Bedrijf of Organisatie is er nu de mogelijkheid om een interessant artikel te plaatsen onder het kopje Nieuwsblog.
Je kunt hier bv een facet van je bedrijf toelichten, of ander interessant nieuws plaatsen. Neem bij interesse contact op over de mogelijkheden en voorwaarden.

Als bedrijf (garage, specialist of leverancier) is er tevens de mogelijkheid om vermeld te worden op de landkaart. Dit is kosteloos en staat open voor elk bedrijf dat zich geregistreerd heeft op Problemcar.

Problemcar wil graag een bijdrage leveren om tot een snelle en betrouwbare oplossing te komen.

Immers, problemen zijn er om op te lossen.
  • Smeets
  • Hippored
  • obdpartners
  • Overwg Olie
  • smeets solutions
  • Autoverleden smal
  • jobmotive2