WelkomProblemcar.nl is hét auto-technisch forum met interactieve mogelijkheden en duizenden opgeloste problemen. (Gebruik vooral ook de zoekfunctie).

Nieuw op Problemcar: Column met gastschrijvers die techniek nader uitleggen.
Deze week Atte Roskam met een artikel over Lambda sensoren.


"Tip voor onze vaste bezoekers: controleer of je e-mailadres nog actueel is. Anders kunnen we je geen updates sturen."

Ga hier direct naar het forum voor professionals:

Professional forum

Of hier direct naar het forum voor particulieren:

Particulier forum

Iedereen kan en mag deelnemen, volledig gratis! Er zijn enkele honderden professionals actief, maar ook veel particulieren dragen hun steentje bij.

Speciale aandacht vragen we voor het terugkoppelen van informatie. Veel monteurs willen heel graag helpen, maar hebben soms wat meer informatie nodig om gerichter te kunnen helpen.
Gééf dus zoveel mogelijk informatie want aan de hand daarvan krijgen jullie de juiste tip(s) om het probleem op te lossen.


Als bedrijf (garage, specialist of leverancier) is er de mogelijkheid om vermeld te worden op de landkaart. Ga daarvoor naar je profiel en voer je gegevens in. Neem bij vragen hierover contact op met info@problemcar.nl.

Problemcar wil graag een bijdrage leveren om tot een snelle en betrouwbare oplossing te komen.

Immers, problemen zijn er om op te lossen.
  • Smeets2
  • smeets solutions
  • obdpartners
  • Hippored
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer