WelkomProblemCar

ProblemCar.nl is hét auto-technische forum met interactieve mogelijkheden en duizenden opgeloste problemen. (Gebruik vooral ook de zoekfunctie).

Iedereen kan en mag deelnemen, volledig gratis! Er zijn enkele honderden professionals actief, maar ook veel particulieren dragen hun steentje bij.

Heb je een vraag gesteld en goede tips ontvangen? Geef deze monteur dan een duimpje en wij zorgen dan namens jou voor een passende waardering.

Heb je een vraag gesteld, dan kun je deze ook doorsturen naar Monteurs, Garagebedrijven, Specialisten en Leveranciers bij jou in de buurt. Ook dit is een gratis service.

Speciale aandacht vragen we voor het terugkoppelen van informatie. Veel monteurs willen heel graag helpen, maar hebben soms wat meer informatie nodig om gerichter te kunnen helpen.

Gééf dus zoveel mogelijk informatie want aan de hand daarvan krijgen jullie de juiste tip(s) om het probleem op te lossen.

Mogelijkheden voor bedrijven:

Als Bedrijf of Organisatie is er nu de mogelijkheid om een interessant artikel te plaatsen onder het kopje Nieuwsblog.
Je kunt hier bv een facet van je bedrijf toelichten, of ander interessant nieuws plaatsen. Neem bij interesse contact op over de mogelijkheden en voorwaarden.

Als bedrijf (garage, specialist of leverancier) is er tevens de mogelijkheid om vermeld te worden op de landkaart. Dit is kosteloos en staat open voor elk bedrijf dat zich geregistreerd heeft op Problemcar.

Uitleg: zie faq


Problemcar wil graag een bijdrage leveren om tot een snelle en betrouwbare oplossing te komen.

Immers, problemen zijn er om op te lossen.
  • Smeets
  • Hippored
  • jobmotive2
  • smeets solutions
  • Overwg Olie
  • obdpartners
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer