WelkomProbleem met je auto?
De oplossing vind je op Problemcar!


Ga hier direct naar het forum voor professionals:

Professional forum

Of hier direct naar het forum voor particulieren:
Particulier forum


Al bijna 20 jaar worden op het Problemcar forum oplossingen gedeeld voor autoproblemen. Er zijn honderden professionals actief, maar ook veel particulieren dragen hun steentje bij. Inmiddels zijn er al duizenden oplossingen voor autoproblemen te vinden!

Benieuwd of er een oplossing is voor jouw probleem? Probeer dan eens de zoekfunctie, of kijk rond in het forum. Iedereen kan gebruik maken van het forum en deelnemen, het is namelijk volledig gratis.

Wij vragen speciale aandacht voor het terugkoppelen van informatie als je een probleem plaatst. Veel monteurs willen graag helpen, maar hebben hiervoor vaak veel informatie nodig.

Als je zo goed mogelijk geholpen wilt worden, geef dan zoveel mogelijk informatie vooraf. Alleen zo krijg je de beste aanwijzingen en tips die ervoor kunnen zorgen dat je probleem wordt opgelost.


Jouw bedrijf toevoegen aan de landkaart?

Voor bedrijven (garages, specialisten en leveranciers) bieden wij de mogelijkheid om vermeld te worden op de landkaart. Op deze landkaart kunnen bezoekers zien welke bedrijven in de buurt beschikbaar zijn, en waar ze eventueel met hun probleem terecht kunnen. BV Autoservice van Bergen uit Leek.

Om je bedrijf toe te voegen op de landkaart kun je naar je profiel en vervolgens daar je gegevens invoeren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar info@problemcar.nl


Bijdragen aan onze columns?

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel forumleden graag meer willen leren over (auto)techniek. Dat willen wij graag faciliteren, en daarom delen wij zo nu en dan een informatieve column.

Wil jij hier aan bijdragen door over iets te schrijven waar je verstand van hebt? Meld je dan aan via info@problemcar.nl

Immers, problemen zijn er om opgelost te worden!!
  • OBDpartners
  • obdpartners
  • Olietoevoegingen.nl
  • Hippored
  • smeets solutions
Problemcar.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Problemcar.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer