Alfa Romeo 147: stelmotor van koplamp vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: LPG, Motorcode: 16 T

Wie kan mij vertellen, hoe ik een stelmotor van mijn koplamp moet vervangen, moet ik de lamp er helemaal afhalen of kan het ook anders?

Groeten,

Jaap

jaapm

Geplaatst door jaapm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jaapm (0), 12 jaar geleden

Ik heb mijn stelmotor vervangen, alleen het probleem is niet opgelost hij doet het nog steeds niet,wat kan dit wezen, heeft hier iemand ervaring mee?

Groeten,

Jaap

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je wel spanning op je stelmotor tijdens het (proberen te) bewegen. Dit had je in eerste instantie moeten meten.

jaapm (0), 12 jaar geleden

Ja dat had ik moeten doen, maar het probleem is er nog steeds.

Hans4040 (300) PRO, 12 jaar geleden

Als het snel klaar moet voor de APK, is het voldoende om de schakelaar van de stelinrichting te verwijderen en het gat af te dekken.
Maar ik kan mij ook voorstellen dat je het werkend wil hebben...

mvg,
Hans

jaapm (0), 12 jaar geleden

Ja ik wil het wel graag weer klaar hebben, er zitten 3 draden aan de stelmotor, Hans weet je ook, wat voor spanning ik moet meten?

titoron45 (0), 5 jaar geleden

heb zelfde probleem. heb je de hele unit eruit gehaald? dus bumper los om vervolgens lamp unit eruit te halen,stel motor zelf kom je bijna niet bij vanaf achterzijde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.