Alfa Romeo Giulietta: Benzinegeur/verhoogd stationair toerental

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedeavond,

Ik heb nu sinds ruim een jaar een giulietta met de 120 pk t-jet motor en sinds een tijdje valt me op dat als ik hem met warme motor wegzet en na een half uur tot een uur weer start er een benzine geur uit de ventilatie roosters wordt geblazen (geen uitlaat gas, echt benzine geur). Dat is iets voor hooguit 1 a 2 minuten daarna is het weg. Ook valt me op dat het toerental bij warme motor zo rond de 1000 rpm blijft hangen, (airco staat uit), terwijl hij voorheen zo rond de 800-850 rpm draaide met warme motor.

Heeft iemand een idee wat de benzine geur en het verhoogde toerental veroorzaakt of dat het een met het ander samenhangt misschien? De auto lekt nergens benzine en ook onder de kap is verder geen benzine geur waarneembaar.

Alvast bedankt voor evt. reacties

ROY KUSTERS

Geplaatst door ROY KUSTERS (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Giulietta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Giulietta of stel zelf een nieuwe vraag.