Alfa Romeo 156 2003: Verlichting centrale vergrendeling elektrische ramen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AR32104, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Goedemiddag,
Ik heb sinds een paar dagen problemen met de centrale vergrendeling, verlichtingen en de elektrische ramen. Ik heb alle zekering na gekeken deze zijn alle ik orde.
Iemand enig idee wat het probleem kan zijn?

Ingmarvanf

Geplaatst door Ingmarvanf (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PsyKootje (0), 6 jaar geleden

Geen idee, bij mijn 147 doet mijn airco en de afstand bediening van de cv het niet meer.. Zitten op dezelfde zekeringen, bij het dashboard en onder de motorkap, deze heb ik vervangen maar nog steeds niks.

Ingmarvanf (0), 6 jaar geleden

@PsyKootje

Het zijn ook niet de zekeringen bij mij.
Bij de garage denken ze dat het de comfort module is. Maar naar een paar honderd euro te moeten betalen aan de garage die nog niet eens een comfort module kan vinden... wil ik hem zelf gaan zoeken. Misschien iemand die mij kan vertellen waar die precies zit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.