Alfa Romeo Spider : Bouwjaar 1978

Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 96

Ik krijg water aan mijn voeten, zeer vervelend, en dit komt waarschijnlijk door de darm van de verwarming aan de binnenkant. Kan ik deze water uitschakelen door de darm die naar binnen loopt vanuit de thermostaa te dichten? Wat is de risico? Iemand ervaring hiermee? Bedankt op voorhand voor de info.

Nonnino

Geplaatst door Nonnino (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo Spider? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Erik-159 (0), 6 jaar geleden

Waarschijnlijk is jouw kachelradiator lek achter het dashboard. Je zou de slangen die richting het schutbord gaan kunnen afdoppen, echter heb je dan geen verwarming meer.. Beter is om de kachelradiator te vervangen.
Ik zou eerst eens kijken of het zeker koelvloeistof is wat er lekt. Succes.

Nonnino (0), 6 jaar geleden

Bedankt Erik voor je reactie.
Het was inderdaad de koelvloeistof die van de kachelradiator kwam. Ik heb deze radiator gesupprimeert door een nieuwe rubber slang te plaatsen van de waterpomp naar de einde/bovenkant van de thermostaat. Het lekken is gedaan en ik begrijp dat ik ook geen verwarming zal hebben. In de winter wordt er toch niet mee gereden dus ik kan er mee leven. Maar auto rijdt terug en heb weer droge schoenen.. dank nogmaals Erik. 👍

Nonnino (0), 6 jaar geleden

Probleem Opgelost dankzij jullie reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Spider of stel zelf een nieuwe vraag.