Alfa Romeo 147: Mistlamp werkt niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 937, Motorinhoud (cc): 19

Apk afkeur op mist achterlicht, raar fenomeen, met een gewone multimeter meet ik 11,8 v, lampje brand niet, uit zitting gahaald, ook daar meet ik 11,8 v, lampje doorgemeten ,zeker goed, heb de k kabelboom verwijderd, inclusief stekkers, was t ook niet . Controle lampje op knopje gaat wel mee aan/uit. Kabel boon achterlichten e.d. Nagezien, zag wel dat er voorheen het linker remlicht bij t rechter was aangesloten, ook daar metding in display met starten , zit t dan in t regel module, heb electr schema nagezocht, zit geen relais tussen.
WIE WEET RAAD?

pinodiangelo

Geplaatst door pinodiangelo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 5 jaar geleden

Zit er toevallig een trekhaak onder waar het verloopstuk nog in zit , of het schakelaartje is defect in de stekkerdoos is ook een optie.

Highway (120) PRO, 5 jaar geleden

Je meet onbelast dus controleer de massa eens. Inderdaad als er een trekhaak onder zit zal het schakelaartje wel het probleem zijn.

By the way: Ik heb ook zo iets gehad bij een Alfa daar moest de motor van lopen?

pinodiangelo (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor snelle reactie, zoals eerder vermeld, had ik om die reden de kabel boom van trekhaak in z,n geheel verwijderd heb , t rare is, wel 11,8 v ,maar weet amperage niet, denk richting tegel eenhijd, heb die er uit gehad, is een geheel met airco regeling, wie weet hoe dat te controleren.?

pinodiangelo (0), 5 jaar geleden

En die kabel ,de + rechtstreeks op lampje met extra massa draad, geen effect,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.