Audi Rs2: auto wil niet aanslaan

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 turbo

nieuwe benzinepomp geplaatst,bouwt wel druk op maar voor onder de motorkap bij de injector rail en injectors blijft het droog.krijgt geen benzine.kan het niet aan de benzine filter liggen,deze is heel moeilijk uit te halen,ken iemand op deze site hoe je deze benzine filter los kan halen.zie geen klemmetjes of wat dan ook,zit strak tegen de benzinetank aan kan de filter een halveslag draaien meer niet en komt niet los.wacht graag met positieve gedachten over andere meedenkers die dit kunnen oplossen op deze site vr.gr.hein.

audiporscheavant

Geplaatst door audiporscheavant (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mausx (0), 12 jaar geleden

Ik denk niet dat het aan t filter ligt maar er zitten nog wel verschillende sensors op. zowiezo 1 achter het motorblok, voor benzinedruk.

Mischien heb je hier iets aan, http://forum.rs246.com/index.php?name=PN...

audiporscheavant (0), 12 jaar geleden

hai mausx,alles goed.even nog een vraagje die drukregelaar boven op het blok¨¨benzinerail zou die niet stuk zijn kan je die zo ontkoppelen gr.hein.

Mausx (0), 12 jaar geleden

Kan natuurlijk altijd dat die stuk is maar dat gebeurt niet vaak.

volgens mij kun je m niet ontkoppelen. wat wel kan is de hele rail demonteren en de injectors eruit halen. de rest laten zitten en dan kun je m testen.

nico1991 (0), 12 jaar geleden

mischien denk ik een beetje simpel maar is het niet mogelijk om de benzine slang effies los te halen en kijken of er wel toevoer aanwezig is. zo kan je uitsluiten of het de filter is

audiporscheavant (0), 12 jaar geleden

mensen allemaal,sorry voor de late reactie.het probleem van mijn auto was dat ie niet wilde aanslaan was dat drie injectors gewoon vast zaten door het te lange stilstaan en het niet gebruiken van mijn auto.nu start ie probleemloos.nogmaals bedankt voor jullie reacties.

audiporscheavant (0), 7 jaar geleden

is opgelost thanks iedereen

audiporscheavant (0), 7 jaar geleden

auto verkocht thanks iedereen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.