Audi A6: bluetooth mmi en cd player werkt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Bedankt voor info maar de navigatie (route) radio, cd cpeler, werkt gewoon verder goed. Allleen de geluid valt steeds elke 2 seconden weg. Weet iemand nog mensen die verder kunnen helpen

celal

Geplaatst door celal (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

celal (0), 6 jaar geleden

bluetooth mmi en cd player werkt niet

voyager (0), 6 jaar geleden

Ok. Bedankt voor de info.

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Tja....een beetje meer info zou handig zijn.
Wat heb je zelf al gedaan om achter het probleem te komen..?

celal (0), 6 jaar geleden

De telefoon kan niet meer verbonden worden. De grote problem is echter dat de geluid van de radio/cd/navigatie om de 2 seconden weg valt.
Op dat moment zie je op scherm alleen 4 streepjes verschijnen.
We hebben al bij dealer geweest. Er is met een cleaner CD de software upgedate maar de problem is nog steeds niet opgelost.
Als we op de setup / return/ navigation knop drukken, om de licentie scherm (info) te zien. Op dit scherm zien we dat MMI de informatie van de licenties elke 2 seconden zoekt, .Echter op dit scherm zien we alleen streepjes. (geen codes van de licentie is zichtbaar)

Siem Bijman (115) PRO, 6 jaar geleden

Vrees dat je een ander (gebruikte?) radio/cd/navigatie moet hebben want deze gaan vaker stuk. Die van mijn 2002 BMW had ook kuren met de navigatie en een andere gekocht en alles werkte weer.

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

Zou naar een beetje grote audi dealer gaan met het probleem,er bestaan verschillende software updates (geen navigatie kaart updates!) voor het mmi systeem voor bt en geluid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.