Audi A4: krijsend lawaai

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 86

Nu het terug zeer warm weer word zal ik het volgende probleem krijgen,als ik optrek maak de wagen een krijsend geluid(alsof een v riem uit destijds niet goed aangespannen is)als ik mijn airco afzet heeft hij het niet,zou het de aircoschroef kunnen zijn ,(is over 2 jaar wel vervangen)ook over enkele maanden zijn alle riemen vervangen en staan stevig )

sciswa59

Geplaatst door sciswa59 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 4 jaar geleden

Werkt de airco verder wel goed , het kan zijn dat de meeneemplaat slipt , ijzer op ijzer , kijk eens of je ijzerslijpsel ziet bij de koppeling ?

sciswa59 (0), 4 jaar geleden

Hij heeft het alleen wanneer ik de airco opzet,en bij temperaturen boven de 30°,nu dus niet26°,en de airco werkt goed.

kaleido 1 (1580) PRO, 4 jaar geleden

Als de temperatuur stijgt , stijgt op de persdruk , compressor moet harder werken , zou de condensor eens goed reinigen , zit waarschijnlijk vol vuil en vliegen, airco uit laten naar de wasstraat rijden waar je zelf kunt wassen , condensor inspuiten met insectenverwijderaar ,in laten werken dan met de spuitlans de condensor inspuiten met schuim dan met heet water voorzichtig schoon spuiten , niet te dichtbij en recht er op spuiten.

sciswa59 (0), 4 jaar geleden

Kaleido,volgende week ga ik op het werk naar de machanieker vragen waar het allemaal juist zit en dan ga ik eens proberen,hoop als het dat is,want de kosten voor een nieuwe compressor doe ik niet meet (auto is toch al 19 jaar.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.