Austin Champ 2006: kroon en pionwiel

Bouwjaar: 2006

Hallo ik heb al enige jaren een austin champ.
En nu heb ik het probleem dat mijn pionwiel steeds kapot gaat.
Nu dat geen bijzonder probleem is bij de champ krijg ik het volgende probleem namelijk hoe kom ik aan een nieuw kroon en pionwiel.
Deze zijn dus echt OP.
Nou zijn er dus mensen die van een voor as pionwiel een achteras pionwiel maken door de as aftezagen en op nieuw op telassen is dit verstandig.
Je petaald er even goed £600 voor en zonder garantie

Wat is jullie mening er over of hebben jullie andere alternatieven

m:vr.gr. bart

austin champ

Geplaatst door austin champ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Austin Champ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Gipsykoen (0), 17 jaar geleden

Dag Bart,hier een (late) reactie:

Volgens mij kan je met die 600 pond beter een (gedeelte van een) champ wrak kopen op ebay uk, die staan er regelmatig op. Of koop daar een Austin Gipsy, die steken 100 keer simpeler ineen. Of doe zoals ik: doe het gewoon allebei, dan ben je echt nooit meer klaar met sleutelen...
Enfin, ik zou alleen maar aan zo'n ombouw beginnen als je echt niets meer vind; je zal ondertussen al wel weten dat een nieuw conisch koppel in een Champ inbouwen niet op een avond gebeurd is, dus steek je er beter deftig materiaal in denk ik.

Mvg, Koen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Austin Champ of stel zelf een nieuwe vraag.