BMW 320I: Auto bouwt te veel druk op de slang schiet er uit

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 4, Vermogen (kw): 150

Hoi
ik heb sinds kort een probleem met mijn bmw 320I E91 BJ 2007 motor wordt erg warm en dan schiet de slang er uit. de bovenkant zijn de slangen warm en onder kant niet.de wegenwacht kwam er bij hij dacht eerst dat het thermostaat stuk was die heb ik vervangen en de probleem was nog niet verholpen en toen de waterpomp vervangen nog steeds zelfde probleem en toen heb ik auto laten testen of de koppakking stuk was die bleek goed te zijn en daarna heb ik radiator door gespoeld met water die was ook goed auto motor goed ontlucht 15 literwater gebruikt maar de slang rechtsonder bij radiator blijf nog steeds koud en als ga rijden dan komt wel warmte uit de kachel en als ik stil sta dan niet komt koude lucht binnen
weet iemand wat het zijn kan??

appie508

Geplaatst door appie508 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

appie508 (0), 7 jaar geleden

hoi
probleem is al opgelost het lag aan een nieuwe thermostaat zelfs de nieuwe was ook stuk vandaar na vervangen was de probleem niet weg kwam door nieuwe thermostaat die ook stuk was. originele gehaald bij de dealer en alles werkt weer.

bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.