BMW 5ER REIHE: Handremkabel

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 306D2, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 160

Kan iemand mij vertellen hoe ik de handremkabel van een bmw e60 kan vervangen dus hiermee bedoel ik hoe krijg ik de kabel bij het achterwiel eruit??

Gr. Stefan

stefan bacaj-1

Geplaatst door stefan bacaj-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

harry4203 (435) PRO, 6 jaar geleden

volgens mij moet de remschijf eraf, en dan de handremvoering losmaken waarna je de kabel eruit kunt halen. (ik wil je zeker niet onderschatten, maar zonder enige ervaring kon dit wel eens een lastig klusje zijn.

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

Ik zou dan meteen kijken hoe de voering is , deze willen nog wel eens los late van de drager en de binnenzijde van de remschijf , want dit haal je niet voor je plezier los , kijk goed hoe het zit , veertjes en dergelijke , want veel ruimte is er niet.

stefan bacaj-1 (0), 6 jaar geleden

Alles is er al uit dat is geen probleem, maar de kabel er gewoon uitpakken dat zit er niet in op de een of andere manier zit hij dan nog vast.

stefan bacaj-1 (0), 6 jaar geleden

En uiteraard ga ik alles vernieuwen

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

Je bedoeld dat de kabel nog vast zit in het gat waar hij doorheen komt , als je dit bedoeld zal roest de boosdoener zijn.
Soms zit er een clip aan de binnenkant of kartels , bij clip deze uitgraven onder het vuil , bij kartels de bus gewoon terug slaan uit de ankerplaat

stefan bacaj-1 (0), 6 jaar geleden

Thanks ga het zaterdag proberen op te lossen, ik hou jullie op de hoogte

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

volgens BMW parts zit er een clip...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.