BMW 523I: slecht starten, daarna niet meer starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2400

Hallo,

Sinds kort start mijn bmw niet goed meer. Wanneer ik hem start hoor ik een hoop herrie onder de kap. Als hij eenmaal loopt. loopt hij niet lekker en lijkt of hij 1 cilinder overslaat wanneer ik wat gas geef. In de hogere toeren doen de cilinders wel mee zo te horen. Ook heeft hij bij het rijden veel minder vermogen. Heb bobines vervangen, bougies, brandstoffilter.
Accu is nieuw maar na 1 keer starten doet hij het niet meer. Dan hoor je alleen het tikken van de startmotor. Waar kan ik nog meer aan denken om te vervangen? Anders gaat die in onderdelen weg want begin hem nu wel zat te worden.. Hoop dat jullie wat info voor me hebben. Groet, Peter

PT66

Geplaatst door PT66 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MJ (0) PRO, 6 jaar geleden

Tikkende startmotor? Als de accu geen capaciteit meer heeft kan die startmotor niet ronddraaien. Accu aan de lader zetten en dan opnieuw proberen met starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.