BMW 523I: Motor lawaai

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

Hoi net schrik ik mij de rambam! Auto geeft herrie met stationeer of gasgeven geluid neemt niet af of toe blijft gelijk..... wie weet wat dit kan zijn

Wim 1975

Geplaatst door Wim 1975 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Het zou mij verbazen dat met een dergelijk bericht iemand zou weten wat de herrie inhoud.Maar goed,als je het geluid zou kunnen opnemen,kan er wellicht een antwoord worden gegeven.Als ik het goed begrijp, blijft het geluid constant bij zowel gas geven of stationair.Als dat zo is ,sluit het in ieder geval lagers e.d. uit.
Ferry

MJ (0) PRO, 5 jaar geleden

Graag een omschrijving van wat je hoort. Te beginnen met het starten van de motor en wat er anders aan klinkt dan bij stationair draaien gebruikelijk is. Schroom je niet om meerdere zinnen te gebruiken. Hoe meer samenhangende informatie gegeven is hoe duidelijker het wordt voor de lezertjes. Eventueel kan je hier ook een Youtube filmpje plaatsen. Je kan ook zie of de kabel aan het gasklephuis beweegt tijdens het gasgeven. Bij de M52 motor bevind zich aan de rechterkant van de inlaat.

Wim 1975 (0), 5 jaar geleden

Hoi , bedankt voor het meedenken. Ik zou een mail krijgen als er geantwoord zou zijn niet gekregen..... maar bij deze ondertussen staat de auto bij de garage. De motor is overleden,zo zonde ,maar heren heel erg bedankt, voor de opgenoemde oplossingen, voorstellen!! Nu een lease auto.

Hans4040 (300) PRO, 5 jaar geleden

Heb je wel een geldig e-mail adres opgegeven?
Anders even contact opnemen met siem@problemcar.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.