BMW : Fluitend geluid na starten auto

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Beste allen,

We hebben deze week een BMW aangeschaft. Nu fluit hij na het starten. He geluid houdt na een tijdje wel vanzelf op. Ik vraag me af wat het is?

Zie mijn YouTube video.

[yt]https://youtu.be/KSKkunXmQ-c[/yt]

j.hofmans

Geplaatst door j.hofmans (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MJ (0) PRO, 5 jaar geleden

Doet ie dat ook als fan van de verwarming helemaal uit staat? Linker fanspeed knopje drukken tot te verlichting van het display uit is.

j.hofmans (0), 5 jaar geleden

Nee, dan doet ie dat niet inderdaad zie ik nu. Dat betekent dan wel geen verwarming tijdens deze koude dagen, vandaar dat ik het nog niet had geprobeerd.

MJ (0) PRO, 5 jaar geleden

Dan zal de fan het fluitend geluid veroorzaken. Je kan er lastig bij de luchtroosters zijn te verwijderen. Evenals de opbergklep bovenop het dashboard als er geen navi opzit. De fan is te vervangen maar schoonmaken kan ook al helpen. Er zit ook een magnetische klep om de buitenlucht te sperren als er vieze buitenlucht is. Check die ook ff...

j.hofmans (0), 5 jaar geleden

Het probleem lijkt opgelost te zijn. Ik hoor in ieder geval niets meer. Het geluid kwam van het motortje van de ventilatie. Geen idee wat dat precies is, maar ik wilde het toch hier even melden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Overig of stel zelf een nieuwe vraag.