BMW 525I: Slecht accelereren

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 218

Hallo. Mijn 525 lci van laat 2007 is een benzine auto . Het probleem is twee dagen geleden ontstaan.hij start pefect . Loopt prachtig op 6cil. Ik rij weg niks aan de hand . Na even het gas los gelaten te hebben wil ik weer accelereren dan is het net of hij zich verslikt. Gaat heel onregelmatig lopen .geen vermogen en het motor manicment lampje op het dachbord gaat aan. Als ik de auto stil zet met het contact af daarna weer start is het probleem weg .tot ik weer ga accelereren dan gaat het lampje weer aan en is het probleem er ook weer. Kan iemant me op het goede spoor zetten .

Ruud tijs.

Geplaatst door Ruud tijs. (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 5 jaar geleden

Op het moment dat het lampje brand , zit er ook een foutcode in , deze zal iets vertellen over de storing op dat moment , dus motor niet uit zetten en uit laten lezen.
Je zou de inlaatbuis kunnen controleren op lekkage , het kan zijn dat hij hier valse lucht trekt bij acc.

gerard0123 (0) PRO, 5 jaar geleden

De klacht klinkt of er een bobine of injector defect is. Om dit uit te sluiten, zou de auto eerst uitgelezen moeten worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.