BMW 520D: olie lek automaat kant kopelomvormer waarschijnlijk as ingang

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 520D F10, Vermogen (kw): 135

Tussen motor en automaat komt onderaan uit de rechthoekige opening waar rubber afdek dop in zit olie uit deze is niet van de motor deze zou dan zwart zijn, maar is dat hele maal niet deze auto heeft 99000 Km
de lek is nog redelijk deze auto moet soms een caravan treken van 1500 Kg doet dat super elk jaar is dat + - 3000 Km , weet wat daar aan te doen is .
Ben zelf technieker ben dus opzoek naar een oplossing of is dat probleem bij gekend ?een oplossing laat maar weten .
G R
Victor

Dora

Geplaatst door Dora (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (115) PRO, 4 jaar geleden

opsporen en vervangen zal toch wel een kering zijn.

Dora (0), 4 jaar geleden

Bij mijn probleem olie lek automaat heb ik nu vastgesteld dat het motor vliegwiel waar de startkroon op zit vrij los beweegbaar is voorwaarts en achterwaarts samen met de koppel omvormer zonder dat de krukas beweegt dus lijkt het er op dat het vliegwiel los is gekomen , lijkt mij niet normaal of is dat wel zo, ik denk dat de bouten van het vliegwiel er maar beperkt kunnen uitkomen omdat ze tegen de plaat van de koppel omvormer komen vermoed ik , dat zou wel eens de olie lek kunnen veroorzaken , heb nog nooit een beweegbaar vliegwiel tegen gekomen (heb vroeger veel aan motoren gewerkt) KAN DAT EEN BEWEEGBAAR VLIEGWIEL ????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.