BMW 3-Serie: Deuren gaan moeilijk open van de buitenkant e46

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 328

Beide deuren van mijn Bmw e46 328 coupe gaan moeilijk open vanuit de buitenkant, hard trekken aan de handgrepen. Vanuit de binnen kant is er geen probleem. Schijnt een kwaal van deze series te zijn. Hoe kan ik dit probleem verhelpen??????

Gr

Gino

Cibin

Geplaatst door Cibin (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

probeer de slotplaat te verstellen in de b-styl. warschynlyk zyn je scharnieren iets uitgesleten. de deur gaat dan een beetje in het slot hangen.. controleer of je de deur op en neer kunt bewegennaar boven en beneden. als er niet te veel speling in de scharnieren zit kun je iets met de slotplaat doen. succes martin

marcel6952 (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk niet dat dit iets met je slotplaat te maken heeft.

hier is een modificatie voor,

greep openen, een boortje 4,5mm ertussen stoppen, aan de zijkant het plastic dopje verwijderen, het inbusje 5mm losdraaien en met het boortje ernog tussen weer vast draaien.

nu is je greep iets verzet van binnen, en hoef je niet meer zo hard te trekken aan je greep voordat hij open gaat.

bij de dealer hebben ze dit trouwens binnen 10 minuutjes aan beide kanten gedaan dus, ik zou eens langs de dealer gaan om dit te laten uitvoeren.

succes..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.