Buick Park Avenue: Cruise control

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,8 V6

Sinds geruime tijd weigert de cruise control dienst, d.w.z. af en toe.
Reeds vervangen: de vacium slangen en het schakelaartje aan het stuur. Het blijft het zelfde.

Wie weet er raad?

Bij voorbaat dank.

Buick

Geplaatst door Buick (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Park Avenue? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

vacuum pot zelf ook al vervangen? kabels naar de teller en bak al gecontroleerd?

gr

Peco Power

Buick (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Peco,

Dat vacuüm balgje heb ik gecontroleerd, lekt niet. De snelheidskabels naar bak en dergelijke heb ik niet gecontroleerd.Het is zo dat als ik op dat knopje va 'set' druk dat het lampje 'cruise' heel kort aanflitst. Soms doet die het en blijft die het goed doen en zonder enige aanleiding houd die er mee op. Dus zelfs iets als richting aangeven of andere electrische zaken inschakelen heeft geen invloed. Soms doet die het dus 30 minuten of langer goed, en dan is het weer niets....

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik ben even aan het denken, want ik heb dit ooit bij een buick riviera supercharged gehad maar weet zo niet meer wat het was, staat mij zo bij dat ik de B(ody) C(ontrol) M(odule) toen los heb gehad. nou moet ik even denken waar ie zit bij de Park avenue, maar volgens mij tegen het schutbord boven de pedalen., stekkers eruit halen, boutjes ff loshalen en ff controleren of de module daar wel goed massa op maakt.

gr

Peco Power

jvr (0), 14 jaar geleden

Gezien de datum zal probleem waarschijnlijk niet meer van toepassing zijn maar ik dacht aan de sleepcontacten (clockspring) in het stuur. Die kan ook slecht zijn, waardoor ook andere functies op het stuur dienst zouden kunnen weigeren (claxon, airbag).

Misschien krijgen we de oplossing nog te lezen.

Mvg,
Jvr
www.chryslersaratoga.tk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Park Avenue of stel zelf een nieuwe vraag.