Buick Overig : hemel laat los

de hemel van mijn buick laat los , de hemel bestaal uit hele dunne stof gelijmd op een soort piepschuum . boven de voorruit kon ik prittstift lijmen, in het midden boven mijn hoofd dus kan ik er niet bij ,zonder de stof open te knippen,
misschien injectiespuit maar wat voor lijm dan
bij voorbaat dank voor uw reactie ron prins spanje

ronyeli

Geplaatst door ronyeli (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ludolf01 (0), 13 jaar geleden

Bison heeft spuitbussen met lijm, doe daar een slangetje aan en spuit tussen hemel en dak.

Lijmspray

Contactlijm in spray-vorm.

Toepassingsgebied
Voor het verlijmen van papier, karton, foto's, posters, reproducties, vilt, textiel, kurk, piepschuim (tempex), polyetherschuim, metaalfolies onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. Ook voor tijdelijke bevestigingen van bijv. sjablonen.
Eigenschappen

* handig in gebruik
* snel en sterk
* vochtbestendig

Ludolf.

chevy76 (0), 13 jaar geleden

Spuitlijmen werken slecht, beter de hemel eruit halen en wegbrengen naar bekleder. Als je geluk hebt ben je voor 100 euro klaar, bij Buick sedans moet er meestal een stoel uit om de hemel heel te houden.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Overig of stel zelf een nieuwe vraag.