Buick Century 2004: achteruit rij lichten werken niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 3100, Vermogen (kw): 130

wanneer ik de auto in zn achteruit zet gaan mijn achteruit rij lichten niet branden. er komt geen spanning binnen op de sockets achter. er kom ook geen spanning op de zekering. (die nog goed is) onder mijn stuur kolom zit een switch de mechanisch mee schakelt door middel van een pin als ik hem in zn reverse zet. de switch heeft een connector met 2 draden, deze heb ik door verbonden maar mijn lichten gingen nog steeds niet branden. wellicht dat mijn back up light relay kapot is?? heb deze alleen niet gevonden. ik heb deze al proberen te zoeken bij mijn
''underhood accessory wiring junction block'' niks te bekennen van een 'back up light relay' allemaal relais van andere lichten. enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn? of dat ik iets over het hoofd zie?

John123456

Geplaatst door John123456 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Century? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 6 jaar geleden

Het contact moet wel aan staan bij het doorverbinden van die schakelaar onder het stuur.

Misschien heb je hier iets aan: http://www.justanswer.com/buick/1qjuf-20...

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Is dit probleem al opgelost..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Century of stel zelf een nieuwe vraag.