Buick : schokkend schakelen

Na uurtje ingewikkeld (stads)rijden - veel remmen en weer optrekken - begint automatische versnellingsbak schokkend te schakelen bij naar hogere versnelling gaan. Euvel deed zich in het begin eens in de zoveel weken voor, maar nu steeds vaker. Is verholpen als motor één minuut uit is gezet en komt dan na uurtje weer terug. Lijkt wel of de computer zich dan verslikt. Of is het mechanisch porobleem ?

piet9017

Geplaatst door piet9017 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Buick Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vd Lans (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien word de bak te heet.Controleer de bakolie(lopende motor in P) kleur moet helder zijn en niet verbrand ruiken. Laat hem uitlezen.Kan ik evt. voor je doen zie website.
www.lansauto.nl

piet9017 (0), 17 jaar geleden

Auto is bij garage geweest. Uitlezen computer bracht aan het licht dat klep zijkant bak waarschijnlijk niet steeds goed opent. Omdat men dacht dat dat kwam door te heet worden, extra koeling erin gezet en middeltje toegevoegd om bak schoon te maken. Euvel niet verholpen. Klep zal vervangen moeten worden. Misschien dat dat het is.
Olie ziet er overigens goed uit en ruikt niet verbrand.
Het euvel is trouwens ook wel iets om mee te leren leven, maar ja, zo'n Amerikaan moet natuurlijk glijden over de weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Buick Overig of stel zelf een nieuwe vraag.