Cadillac Eldorado: Verwarming en blazer cadillac eldorado 79 werken niet meer

Bouwjaar: 1979, Brandstof: LPG, Motorcode: 5733 ccm

De verwarming krijgt warm water binnen door de darmen,maar geeft geen warmte af. De blazer werkt enkel op de laagste stand. Ik heb voorlopig een kabel rechtstreeks van de batterij naar de blazer getrokken ,met een schakelaar binnenin en zo gaat die dan steeds op volle toeren,maar warmte is nihil..
Weet iemand de oorzaak van dit probleem? Misschien de bedieningsblok stuk??

rudolf8885

Geplaatst door rudolf8885 (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Eldorado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

voorschakelweerstand zit in die zwarte tunnel waar ook de blower inzit,die zie je van bovenaf zo zitten een stekker met dikke rode draad erop deze is verantwoordelijk voor de blower standen even de stekker erop en eraf zetten,slecht kontakt? en je weet zeker dat de slangen in en uit goed warm worden? het kan namenlijk zo zijn dat de gasverdamper gemonteerd zit met 2 T stukken tussen de in en uitgaande kachelslangen dan gaat het water niet of nauwelijks door de kachelradiator,wat je kunt proberen een slangklem op je slang van de verdamper te zetten zodat het water een beetje word geremd en weer goed door de kachel heengaan,anders denk ik dat je kachelkleppen niet goed bediend worden

rudolf8885 (0) PRO, 10 jaar geleden

Hoi Robby, die weerstand heb ik ook nagekeken en vind geen fout daaraan,maar helaas geeft die geen enkele reactie als ik de standen van de verwarming en blazer verander. Daarom heb ik ook die kabel rechtstreeks van de batterij genomen. En ja, de slangen van de verwarming zijn zeker warm,maar geven niets van warmte af..ik dacht aan de bedieningsblok zelf,of dat die de kleppen niet opent..??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Eldorado of stel zelf een nieuwe vraag.