Cadillac : automaat gaat niet naar hoogste versnelling

Bouwjaar: 1980, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5700, Vermogen (kw): 108

Ik heb mijn Cadillac Seville uit 1980 3 maanden geleden verkocht als een goed functionerende auto. Hij heeft ook altijd goed gedaan.
Afgelopen 3,5 jaar heef hij gestald/geschorst gestaan (belastingregeling) in een vochtvrije stalling. De auto heb ik onverwachts kunnen verkopen.
De eigenaar melde aan mij dat de bak niet in z,n hoogste versnelling wil gaan, het is een voorwiel aangedreven 3 bak. Het motorblok is een Oldsmobile 5,7
Volgens hem heeft hij alles gecontroleerd....Maar ja...Dat kan ik niet bewijzen...Ik heb hem als een goede auto verkocht en hij belde mij na thuiskomst nog op dat de wagen fantastisch gereden had, wat ik heb hem die dag morgens uit de stalling gehaald en nog een stuk gereden/getest.
Ikzelf heb zo,n idee dat hij gewoon ff de boel moet verversen evt. spoelen vd bak en dat hij daarna weer gewoon doet.
Maar mss hebben jullie nog andere oorzaken of ervaringen met dit soort dingen.
alvast hartelijk dank,
Mvrgr Rick

maz3

Geplaatst door maz3 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Cadillac Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

maz3 (0), 6 jaar geleden

Die man had cardanlolie op de bak gedaan, dat is dom van hem, dus dit is opgelost……..van mijn kant!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Cadillac Overig of stel zelf een nieuwe vraag.