Chevrolet US Trans Sport: Verwijderen van de hoofdsteunen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: LA1, Motorinhoud (cc): 3400, Vermogen (kw): 138

Met de vakantie voor de deur en 2 kids achter me. Wil ik de hoofdsteunen eruit en DVD hoofdsteunen erin.
Heb uren gezocht op transsport, venture en alle verwante type. Maar ik heb geen pinhole kan ze er niet zo uit trekken en de "speciale tool" is ook niet duidelijk hoe te gebruiken. De truc met het blikje lukt ook niet of ik doe het niet goed. Kan ook nog.

Somebody???? Wie maakt mijn kinderen blij!

Greetz Robert

chevy01

Geplaatst door chevy01 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

R_Bakker (0) PRO, 6 jaar geleden

Je hebt mail

chevy01 (0), 6 jaar geleden

Het bericht van R_Bakker heeft me op weg geholpen.
Ik liep er tegenaan dat de special tool moeilijk te krijgen is en hoofdzakelijk in Amerika te bestellen en al gauw $150,= kost zonder porto en inklaring.

Ik heb het geprobeerd met uitgeknipt frisdrankblikje (youtube), dun blik op maat geknipt en iets dikker blik op maat geknipt.
Niks lukte. Het verboog en ik kon er niet goed bij. Hoewel de borgveer wel met een schroevendraaier opzij gezet kon worden sprong hij steeds terug ondanks de nok waar hij achter zou kunnen klemmen. Daarnaast moet je ze allebei open zetten om ze eruit te halen. 4 armen?

Vandaag ben ik op weg naar de supermarkt langs de Hubo gelopen en een rondje gemaakt.
Ineens zag ik dat kleine keilbouten uit 3 lepeltjes bestaan die leken op de bovengenoemde tool. Alleen zijn ze een stuk korter. Maar wel harder en steviger. Keilboutje uit elkaar gehaald en 2 lepeltjes gebruikt.
Met een gebogen punttang heb ik aan beide zijde zo'n lepeltje tussen stang en stoel geduwd en huh?!? het werkte ook nog.
In een uurtje of twee had ik ineens twee werkende hoofdsteun DVD-spelers in de Chevy transsport zitten.

Ik hoop dat dit een ander helpt en bedankt voor de bijdrage om mij verder te helpen.

Greetz
Robert

R_Bakker (0) PRO, 6 jaar geleden

Goed dat het gelukt is, en de kids blij (en pap ook natuurlijk)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.