Chevrolet US CRUZE: Achterruit verwarming

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F16D4, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 83

Waar kan ik die timer vinden?

Gercruze

Geplaatst door Gercruze (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US CRUZE? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Gercruze (0), 6 jaar geleden

Na inschakelen van de achterruitverwarming gaat deze na korte tijd vanzelf uit, daarna is deze niet meer in te schakelen wel brandt het lampje aan maar er gaat geen spanning meer naar de achterruit toe . dit kan alleen als ik de min pool van mijn accu los haal, dus "een harde reset" dan doet de achterruitverwarming het weer tijdelijk.
Waar kan het probleem in zitten?

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Waarschijnlijk in de timer...sommige auto`s hebben een timer voor de achterruitverwarming, zodat die niet onnodig aan blijft staan.

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

Ik vermoed in de climatecontrol unit...achterruit verwarming werkt voor een bepaalde tijd (bij draaiende motor) en schakeld vanzelf uit.

Gercruze (0), 6 jaar geleden

Bedankt Hans4040 ik ga spitten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US CRUZE of stel zelf een nieuwe vraag.