Chrysler Voyager: Automaat Chrysler voyager

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.3 V6

Beste,

Kan iemand mij vertellen wat de kenmerken zijn van een 'versleten' of aan vervanging toe zijnde automaat? Hoe merk je dit? Afgezien van eventueel olieverlies onder de auto. Dit voordat er teveel wordt kapot gereden?

Dank jullie wel voor reactie!

Hans

Hansibo

Geplaatst door Hansibo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede avond Hans Een van de tekenen is bij zo'n 45 km/h trillen van het dashboard. Het gevoel als of je op een rosbord rijdt. Heb je de pan er al onderuit gehaald ? verbrande kunsthars lucht is er ook zo een . Dat wordt sparen. Groetjes.

Hansibo (0), 14 jaar geleden

Goedenavond Punt,

Bedankt voor de reactie..het is (nog) niet zover..echter alleen wat druppeltjes olie onder de bak..kijk het wel ff aan..was erg benieuwd waar je op moet letten enzo..mijne heeft nu 190.000 gelopen..nog steeds als een zonnetje..blijf posten...!

Hans4040 (305) PRO, 14 jaar geleden

Druppeltjes olie kan duiden op lekke keerring.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.