Chrysler Voyager: Waterpomp

Bouwjaar: 1999

Heeft er misschien iemand van jullie hier een tekening uit autodata ofzo van de waterpomp van de voyager ?
Mijne lekt namelijk aan de O ring van de pomp ,en wil deze vervangen de hele pomp .Maar wil even zien hoe het geval in elkaar steekt gezien hij bij de distributie riem zit ;) .en is de alleen te vervangen of moet dan ook de riem weer gedaan worden ? deze is namelijk resent gedaan maar hebben de pomp vergeten grr dus doen we het zelf maar.

Alvast bedankt

mustangfox

Geplaatst door mustangfox (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

firedriver (50), 7 jaar geleden

Riem wordt mee vervangen, geen risico's nemen, maar je moet het weten, waarom toen ook niet mee vervangen, kosten toch niet veel, maar ge zijt niet de enigste hé.
Voor een waterpomp heb je toch geen tekening nodig, zit maar vast met een paar boutjes, emmer onder houden, nadat de pomp is vervangen en het het systeem goed ontluchten, meer is dat niet.
gr.Jantje

mustangfox (0), 7 jaar geleden

Is een tijdje geleden dat ik dit gepost heb maar de klus is vandaag geklaard.is begonnen met het het lekken van de ring en uiteindelijk ook tussen de as van de waterpomp maar gezien het tijds gebrek en werk niet eerder de tijd gehad :).
Was toch wel wat meer dan jantje het zo even verteld :) de nokken tandwielen moeten er ook vanaf om zo de beschermplaat wat erachter zit ook eraf te krijgen en dan? kun je pas je waterpomp enz enz gaan doen.Na een uurtje of 4 eraan gewerkt te hebben is hij nu vervangen incl nieuwe tandriem met spanner en lager.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.