Chrysler Neon: alarmlicht en radio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hoi allemaal, heb sinds kort een chrysler neon uit 2002. Nu heb ik een probleem dat mijn alarmlichten het niet doen. De knipperlichten doen het wel. Ook doet de radio het niet krijg je voor geen mogelijkheid aan. Waar zou dit aan kunnen liggen?

loutjelou

Geplaatst door loutjelou (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Neon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 7 jaar geleden

Geen zekering defect ?

jvr (0), 7 jaar geleden

Zoals hierboven ook staat, controleer alle zekeringen: het beste is om ze los te nemen en door te meten omdat ze er niet altijd defect uit zien, terwijl ze het wel kunnen zijn. Voor de alarmlichten wordt soms een apart knipper relais gebruikt dan voor de richtingaanwijzers, welke ook defect kan zijn.

Is het een originele radio? Want als het geen originele radio is, kan er met de bedrading gerommeld zijn. Branden er ook helemaal geen lampjes op de radio (toetsverlichting), of gaat hij alleen niet aan?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Neon of stel zelf een nieuwe vraag.