Chrysler Pt Cruiser: Airbag lampje blijft branden en stoel zakt niet meer

Brandstof: Diesel

Hallo alle technici,
Heb met mijn buurman een pt cruiser.
Nu hebben we de doorgezakte stoelen vervangen voor. Alle 2. Alleen zijn de stekkers anders. De stoel kan niet meer zakken en het airbag lampje blijft branden. Heeft iemand een tip of weet iemand waar ik een verdeelstekker kan halen? Zodat alles weer naar behoren kan werken?

Alvast dank.

Nightflash

Geplaatst door Nightflash (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler PT Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jvr (0), 7 jaar geleden

Een verdeelstekker (of verloopstekker, zoals je vermoedelijk bedoelt), zal hiervoor niet bestaan. Wel zou je de draadkleuren kunnen bekijken; als deze overeenkomen kun je met wat knutselwerk de juiste kleuren aan elkaar zetten.

Op deze site http://www.ptcruiserlinks.com/forum/tech... wordt gesproken over het vervangen van de voorstoelen waarbij ook het airbag lampje aan ging. Kennelijk zit er een sensor in de stoel waar het airbag lampje op reageert. Normaal gesproken is dit lampje te "resetten" door even een pool van de accu los te nemen (sommigen doen dit enkele uren, anderen 30 seconden). Dit zal alleen lukken als de daadwerkelijke storing verholpen is (oftewel, de stoel sensor is aangesloten, of een andere storing in het airbag circuit is opgelost).

Is het airbag lampje gelijk gaan branden na het vervangen van de stoelen?

Hans4040 (290) PRO, 7 jaar geleden

In de stoelen zitten zij airbags in de rugleuning...geen sensoren.

Nightflash (0), 6 jaar geleden

Dank jullie wel, ik ga het allemaal uitzoeken.

Nightflash (0), 6 jaar geleden

Iedereen bedankt, na wat knutselwerk is het allemaal verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler PT Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.