Chrysler VOYAGER: Electrische ramen + deel cv werkt niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 3.3L, Motorinhoud (cc): 3400, Vermogen (kw): 128

Goedemiddag allen,

sinds kort ben ik de eigenaar van genoemde auto. Er grote en tot nu toe fijne auto om in te rijden. Echter heb ik een raar probleem met de electrische ramen. Het gaat om het raam aan de bestuurderszijde. Deze gaat goed om laag, echter gaat deze niet goed omhoog. Het raam gaat ongeveer een cm of 3 omhoog en stopt dan. Dan moet ik de auto uitzetten en haal ik de accu klemmen los. sluit de boel weer aan en dan gaat het raam weer een paar cm omhoog. Dit moet ik doen totdat het raam helemaal dicht is.

De CV werkt, echter gaat er van de schuifdeur aan de bijrijderskant de vergrendeling niet omhoog (open). Dicht gaat wel goed. Ik heb dit forum al af lopen struinen. Zo ben ik er onder andere achter gekomen dat mijn voertuig nog in aanmerking komt voor een terugroepactie (J38 - airbagsensoren). Vandaag hierover gebeld en heb voor volgende een afspraak om dat te laten vervangen.

Nu vroeg ik mij af of de genoemde problemen verband houden met deze terugroepactie (airbagsensoren)? als men de sensoren gaat vervangen kijken ze dan ook naar foutmeldingen die in het systeem van mijn auto voorkomen?

Op dit forum las ik ook dat veel elektrische problemen op te lossen zijn met een update van de body computer (BCM unit) klopt dit? Zo ja wat kost dat dan ongeveer en moet dat bij een originele garage gebeuren?

Graag hoor ik van jullie.

Mvg

K3ng

k3ng

Geplaatst door k3ng (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.