Chrysler STRATUS: Start niet meer

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 120

Wie oh wie kan.mij helpen mijn 6cyllinder 24v stratus wil van de een op de andere dag niet meer starten startmotor gaat gewoon goed.rond maar wil niet aanslaan.kwam terug van de apk werd bejubeld.over de staat van de auto maar nu is het n dood vogeltje en zwlfs m.n garage weet t niet meer

Josbakker

Geplaatst door Josbakker (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Stratus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 6 jaar geleden

Als het probleem inmiddels is verholpen lezen we graag de oplossing. Zo niet: zijn er storingscodes uitgelezen door de garage? Dat kan het storing zoeken aanzienlijk vereenvoudigen. Je kunt het ook zelf doen door binnen vijf seconden het contact drie (soms vijf) keer uit en aan te zetten, waarna de P-code in het display verschijnt op de plaats van de km-stand. Meer info:

https://www.allpar.com/fix/codes.html
https://www.allpar.com/fix/computer-code...
https://www.youtube.com/watch?v=7G7j69SE...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Stratus of stel zelf een nieuwe vraag.