Chrysler Sebring: Trekt accu leeg

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Ik heb een Chrysler Sebring 2.7 LX Convertible uit 2002. Na enkele uren is de accu, die pas vervangen is, leeggetrokken, zodat de auto niet start. Hij gooit hem niet rond. Weet iemand of dit een bekend euvel is en zijn er mensen die mss een oplossing weten?

marco kragt-1

Geplaatst door marco kragt-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Sebring? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

David Schutte (1) (0), 6 jaar geleden

Mijn werk gever heeft zelfde gehad bij hem was krukas sensor kapot kwamen ze pas na 3 dagen achter bij de garage ook hij wou een nieuwe accu er in doen

jvr (0), 6 jaar geleden

Er zal een lekstroom aanwezig zijn. Ik heb dit wel eens gehoord van iemand met een Chrysler 300M. Dit zou toen aan de (originele)navigatieradio gelegen hebben (helemaal zeker ben ik er niet van). Is alle verlichting uit (dashboardkastje, kofferbak, motorruimte evt)? Even filmen met je mobiel.

Ik heb het zelf wel gehad met een '02 Sebring, toen was de accubeugel verkeerd gemonteerd waardoor deze de accu aan de zijkant beschadigde en verbinding maakte met de massa. De accu zit op een onhandige plaats, namelijk voor het linker voorwiel. Als je het stuur helemaal naar rechts draait, kun je het plastic binnenscherm er af halen. Dan zie je hem zo zitten. Het wiel er afhalen is meer werk, maar dan kun je er veel beter bij.

Na het plaatsen van een nieuwe accu en een rubber flap tussen de beugel was het opgelost. Overigens kan het ook een slechte startmotor zijn. Werken de verlichting, ramen en accessoires (radio, enz) nog wel als hij niet start, of doet echt niets het meer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Sebring of stel zelf een nieuwe vraag.