Chrysler G. VOYAGER 3.3I SE VAN: Ruitenwissers blijven werken ook met contact uit

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat

Ruitenwisser, schakeldraad radio en sigarettenplug (contact) blijven onder spanning staan als contact uit is.
De een zegt contactslot, de ander body contol kapot. Eerst comp maar eens laten uitlezen? Of kan ik wat anders proberen?. Nu blijft de wagen mn accu leegtrekken als ik hem savonds niet loskoppel

Henkie007

Geplaatst door Henkie007 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Grand Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 6 jaar geleden

Is er recentelijk een elektrische aanpassing geweest aan de auto? Trekhaak geplaatst, andere radio, carkit, dynamo vervangen, enz.

Het contactslot heeft overigens een accessoire stand (acc) waarmee diverse interieur zaken bedienbaar blijven. Mogelijk staat het slot per ongeluk in die stand bij het verwijderen van de sleutel. Normaal gesproken kun je de sleutel in die stand niet verwijderen, maar bij slijtage van de sleutel/slot kan dit toch gebeuren.

Probeer het anders eens met de reserve sleutel; deze mag in de acc stand niet uit te nemen zijn. Volgens mij zit de acc stand nog voor de stand waar je de sleutel er uit neemt. De teksten staan ook bij het slot.

Henkie007 (0), 5 jaar geleden

probleem opgelost.
kapot contactslot waardoor de sleutel steeds in acc stand kwam bij uitzetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Grand Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.