Chrysler : Radio binnenverlichting en centrale vergrendeling werken niet me

Beste mensen nadat ik een André radio geplaatst had werkt mijn binnenverlichting en centrale vergrendeling niet meer kent iemand dit probleem heb een pt cruiser uit 2003 2.0 140 pk

EvertPeters

Geplaatst door EvertPeters (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 6 jaar geleden

Alle zekeringen gecontroleerd? Ook die onder de motorkap? Soms lijken ze goed maar zijn het niet; meet aan beide kanten met een voltmeter of spanningzoeker op de zekeringen. Of beter, haal de zekeringen er stuk voor stuk uit en meet ze door ("piep-stand" van een multimeter).

Werken de centrale vergrendeling en binnenverlichting wel weer bij het loshalen van de radio (er vanuit gaande dat alle zekeringen goed zijn)? Is het een originele Chrysler radio? Originele radio's hebben een pci aansluiting. Dit was in mijn geval een geel/paarse draad waarover een communicatie signaal werd verstuurd. Dit is een enkele draad en kan door de hele auto lopen om diverse informatie door te geven aan de computer van de auto. In mijn geval gebruikte de cruise control, de radio en de centrale vergrendeling dit signaal. En misschien nog wel meer zaken (achterruit verwarming signaal, als ik me niet vergis).

Een niet-originele Chrysler radio heeft niets aan dit signaal. Indien dit toch wordt aangesloten, kunnen er misschien onwenselijke dingen gebeuren. Ik vind dat het volgende filmpje niet echt een "oplossing" geeft, maar het kan er wel mee te maken hebben: https://www.youtube.com/watch?v=dRNq1TA8...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Overig of stel zelf een nieuwe vraag.