Chrysler Voyager: Condenswater Airco lekt aan bijrijderskant.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Goedendag,

Mijn airco lekt water aan de bijrijderskant. Ik begreep uit eerder besproken forum problemen over dit onderwerp dat Chrysler hier zelf een plan van aanpak voor geschreven heeft en er een soort slang verkrijgbaar is voor op de condenswaterafvoer. Nu heb ik geen idee of iemand hier iets meer over kan vertellen. Is het een klus die ik zelf kan of moet de auto hiervoor naar de dealer? Heeft iemand zo'n plan van aanpak? Is het garantie? of hangt mij een dure reparatie rekening boven mijn hoofd?

Vriendelijke groet, Jeroen.

Voyager2007

Geplaatst door Voyager2007 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chrysler Voyager? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (65) PRO, 4 jaar geleden

ik heb het bij een chrysler nooit gedaan maar meestal zit er in het midden van het kachelhuis een slangetje en die zit verstopt. Dit slangetje er tussen uit halen en open maken en weer terug plaatsen. soms kun je het van uit het kachelhuis doorblazen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chrysler Voyager of stel zelf een nieuwe vraag.