Citroën C4: verklikker achterbankgordel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

We hebben een C4 met verklikkers voor de gordels voor en achter. Soms gaat de verklikker tijdens het rijden spontaan af terwijl er niemand achterin zit. Door de auto van het contact te halen en opnieuw te starten is het weer over, maar is erg vervelend als je op de snelweg rijd.

Heeft iemand een idee waar dit probleem vandaan kan komen?

Alvast bedankt!

Elmo20

Geplaatst door Elmo20 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Lainke (0) PRO, 13 jaar geleden

Normaal kan je op je display zien over welke zitplaats het gaat. klik op die zitplaats dan eens de gordel in en ga rijden ....
Of maak mss eens een afspraak in je garage

Elmo20 (0), 13 jaar geleden

Het is de linksachter, maar ik wil graag weten hoe het systeem werkt en of er een oplossing voor is. Dan kan ik hem zelf repareren.

Alvast bedankt.

Elma

Lainke (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=Elmo20]Het is de linksachter, maar ik wil graag weten hoe het systeem werkt en of er een oplossing voor is. Dan kan ik hem zelf repareren.

Alvast bedankt.

Elma[/quote]
Kan je mij via mail het chassisnummer bezorgen a.u.b. dan ik wat meer details over je auto opzoeken, zoals het juiste elektrisch schema...

Elmo20 (0), 5 jaar geleden

Het is niet opgelost, de auto is helaas gesneuveld in de strijd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 of stel zelf een nieuwe vraag.