Citroën C3: Ruitensproeier doet het niet, wissers wel

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4

Bij mijn C3 1.4 uit 2004 werkt de ruitensproeier niet meer. Pompje doorgemeten en is in orde. Bij het stekkertje naar het pompje komt echter geen signaal binnen als de ruitensproeier schakelaar geactiveerd wordt. Ruitenwissers zelf werken wel.

Heb al gekeken naar zekering nr 14 in de BSM zekeringkast. Deze was doorgebrand en heb ik vervangen. Probleem opgelost zou je zeggen, zoals ik op de deze site tegen kwam, maar helaas, er komt nog steeds geen ruitenvloeistof. (er is uiteraard wel vloeistof aanwezig, dus dat is het niet) Wat kan het nu zijn? Iemand enig idee?

Nom

Geplaatst door Nom (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën C3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

aanstuur singaal van de COM2000 controleren mbv de lexia bij de dealer. waarschijnlijk de COM2000 defect

Nom (0), 12 jaar geleden

Beste Renaultmonteurtje,

die is al vervangen, maar heeft het probleem niet verholpen. Moet erbij zeggen dat ik die COM2000 tweedehands heb aangeschaft en zelf heb geplaatst, maar dat de computer niet opnieuw is uitgelezen. Alles werkt verder wel.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

dikke kans dat die ook defect is, is een nog al veel voorkomend kwaaltje

ik zou even laten kijken als de COM2000 wel het stuursingaal geeft. doet ie dit niet, dan kun je als nog een nieuwe kopen

Leffert (0) PRO, 5 jaar geleden

is dit opgelost heb een zelfde probleem en verdenk de bsm dat die kapot is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C3 of stel zelf een nieuwe vraag.