Citroën XSARA PICASSO: eco modus

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HZ, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Hallo
Heb het volgende probleem met de Xsara Picasso zonder aanwijsbare oorzaak dus ineens tegelijk zijn de volgende problemen ontstaan.
de automatische ontgrendeling werkt niet als ik de auto even niet gebruikt heb, maar sluit wel automatisch.
Als auto van slot afgaat, gaat op de display het acculampje branden, deze gaat uit als ik auto start. Dit starten gaat altijd direct de eerste keer.
Als ik auto op slot zet blijft acculampje ongeveer 1 minuut branden.
Verder gaan de lampen automatisch branden als ik auto start, maar dan werken de knipperlichten niet. Deze werken weer als ik de lampenschakelaar aanzet.
Wie heeft iets soortgelijks meegemaakt en/of weet oplossing ??? BVD
gr Theo

THermsen

Geplaatst door THermsen (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Xsara Picasso? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

andreas08 (0) PRO, 7 jaar geleden

controleer wat er in de auto gemonteerd is b.v. een radio niet origineel als deze op computerdraden zijn gemonteerd kan er een computer rare dingen doen met eventueel uitval

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Xsara Picasso of stel zelf een nieuwe vraag.